Yritys ja tilat

Kirkkonummen fysikaalinen hoitolaitos on perustettu vuonna 1974 Kirkkonummen keskustaan. Tällä hetkellä meillä työskentelee 7 fysioterapeuttia sekä vastaanottosihteeri. Kaikki terapeuttimme ovat erikoistuneet yhdelle tai useammalle fysioterapian osaamisalueelle ja palveluihimme kuuluu laaja skaala erilaisia fysioterapiapalveluja, kuten esim. OMT-fysioterapia, neurologinen fysioterapia, lymfaterapia, akupunktio, ikääntyvien fysioterapia, PhysioTraining, työfysioterapia sekä alaraaja-analyysit ja yksilöllisten tukipohjallisten valmistus.

julkisivu s

Toimitilamme sijaitsevat katutasossa Kirkkonummen keskustassa, osoitteessa Seurakunnantie 2 (Överbyntien ja Volsintien kulma), 02400 Kirkkonummi. Lähistöllä on runsaasti parkkitilaa ja ulko-oven läheisyyteen on sijoitettu invapaikka. Tilamme ovat kooltaan 160 m2 , sisältäen 5 hoitohuonetta, vastaanottotilan, toimiston, terapiasalin,  sekä 2asiakas-wc:tä, joista toinen varustettu inva-wc:n varustein.

Olemme avoinna / Öppettider:

maanantai – torstai / måndag – torsdag 8.00-20.00

perjantai / fredag 8.00-16.00