Yritys ja tilat

Kirkkonummen fysikaalinen hoitolaitos on perustettu Kirkkonummen keskustaan vuonna 1974 . Meillä työskentelee 7 fysioterapeuttia sekä vastaanottosihteeri. Kaikki terapeuttimme ovat erikoistuneet yhdelle tai useammalle fysioterapian erikoisosaamisalueelle ja palveluihimme kuuluu laaja skaala erilaisia fysioterapiapalveluja, kuten esim.

• Fysioterapia
  • OMT-fysioterapia
  • Neurologinen fysioterapia
  • Lymfaterapia
  • Akupunktio
  • Alaraaja-analyysit ja yksilölliset tukipohjalliset
  • Kinesioteippaus
  • Ikääntyneiden fysioterapia
  • PhysioTraining
  • Työfysioterapia

julkisivu s

Toimitilamme sijaitsevat katutasossa Kirkkonummen keskustassa, osoitteessa Seurakunnantie 2 (Volsintien ja Överbyntien kulma), 02400 Kirkkonummi. Lähistöllä on runsaasti ilmaista parkkitilaa ja ulko-oven läheisyyteen on sijoitettu invapaikka.

Sisäänkäynti löytyy Överbyntien puolelta katutasosta. Tieltä 51 saapuessa käännytään Kirkkonummen keskustaan ja jatketaan suoraan Kirkkonummentietä. Vasemmalle jäävän kirkon jälkeen käännytään risteyksestä vasemmalle Överbyntielle. Toimitilamme sijaitsee noin 200 m päässä risteyksestä, tien oikealla puolella.

Vastaavasti Gesterbyn suunnasta saavuttaessa käännytään Gesterbyntieltä oikealle Överbyntielle. Lähistöltä löytyy runsaasti  maksutonta parkkitilaa. Tilamme ovat kooltaan 160 m2 , sisältäen 5 hoitohuonetta, vastaanottotilan, toimiston, terapiasalin,  sekä 2 asiakas-wc:tä, joista toinen varustettu inva-wc:n varustein.

Olemme avoinna / Öppettider:

maanantai – torstai / måndag – torsdag 8.00-20.00

perjantai / fredag 8.00-16.00